24/7 bereikbaar

Bel ons! 030 208 0167

Heeft u last van kortsluiting? Of heeft de stroom het begeven? Dan kan de verleiding groot zijn om zelf met de elektra aan de gang te gaan. Weersta die verleiding! Menig ongeval is het gevolg van ondeskundig gebruik van elektriciteit. Het is ook niet nodig, want wist u dat er een 24/7 storingsdienst in Utrecht is die u op elk gewenst moment uit de brand kan helpen? De elektricien in Utrecht staat altijd klaar voor uw elektra problemen!

Een 24/7 storingsdienst voor al uw storingen in Utrecht

24/7 storingsdienst UtrechtVakkundige en snelle service, dat is ons credo. Wat kunt u van ons verwachten? Naast deskundigheid en jarenlange ervaring op het gebied van elektriciteit, geven wij u ook advies op maat. Bij al uw storingen mag u erop vertrouwen dat wij razendsnel ter plaatse zijn. U kunt bij ons terecht voor onder meer het vervangen van uw bedradingen, het repareren van contactdozen of stopcontacten, of het aanleggen van groepenkasten. Laat dat maar over aan de vakpersoon! Eén telefoontje naar onze 24/7 storingsdienst in Utrecht is voldoende.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze snelle 24/7 storingsdienst? Of u nu particulier bent of belt namens een bedrijf of instelling: bij ons bent u aan het juiste adres! Bel simpelweg onze storingsdienst. Op elk moment van de dag, en overal in Utrecht! Wij staan altijd voor u klaar, snel en voordelig!

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen