24/7 bereikbaar

Heeft u last van kortsluiting? Of heeft de stroom het begeven? Dan kan de verleiding groot zijn om zelf met de elektra aan de gang te gaan. Weersta die verleiding! Menig ongeval is het gevolg van ondeskundig gebruik van elektriciteit. Gebrekkige installatie hoort zelfs tot de tien meest voorkomende bouwgebreken. Het is ook niet nodig, want wist u dat er een 24/7 storingsdienst in Utrecht is die u op elk gewenst moment uit de brand kan helpen? De elektricien in Utrecht staat altijd klaar voor uw elektra problemen!

Een 24/7 storingsdienst voor al uw storingen in Utrecht

24/7 storingsdienst UtrechtVakkundige en snelle service, dat is ons credo. Wat kunt u van ons verwachten? Naast deskundigheid en jarenlange ervaring op het gebied van elektriciteit, geven wij u ook advies op maat. Bij al uw storingen mag u erop vertrouwen dat wij razendsnel ter plaatse zijn. U kunt bij ons terecht voor onder meer het vervangen van uw bedradingen, het repareren van contactdozen of stopcontacten, of het aanleggen van groepenkasten. Laat dat maar over aan de vakman! Eén telefoontje naar onze 24/7 storingsdienst in Utrecht is voldoende.

Oorzaken stroomstoringen

Een stroomstoring kan door verschillende oorzaken zijn ontstaan. De meest voor de hand liggende oorzaak van een stroomstoring is een kortsluiting in huis. Bij een kortsluiting ontstaat een dermate grote stroom, dat de meterkast deze niet kan verwerken. Als gevolg hiervan zal de stop meteen uit de meterkast springen, met een storing tot gevolg. Een kortsluiting kan tussen twee elektriciteitskabels zijn ontstaan, maar ook in elektrische apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een oud koffiezetapparaat of een oude waterkoker. In dit geval kan het vervangen van deze apparaten voldoende zijn om de stroomstoring op te lossen.

Ook kan de oorzaak van een stroomstoring buiten uw woning leggen. Denk bijvoorbeeld aan een storing in het stroomkastje in de buurt van uw woning. In dit geval kan een elektricien niet voor een oplossing zorgen, maar dient u de netbeheerder in uw regio te benaderen. Zij komen in uw wijk langs om de stroomstoring voor u op te lossen.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze snelle 24/7 storingsdienst? Of u nu particulier bent of belt namens een bedrijf of instelling: bij ons bent u aan het juiste adres! Bel simpelweg onze storingsdienst. Op elk moment van de dag, en overal in Utrecht! Wij staan altijd voor u klaar, snel en voordelig!

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Call Now Button