In de wat oudere huizen kan het noodzakelijk zijn om de groepenkast te vervangen voor een nieuw exemplaar met meerdere groepen. Of voor een uitbreiding van uw bestaande groepenkast kunt u bij ons aankloppen. Wij zijn gespecialiseerd in groepen uitbreiden in Utrecht. Door onze specialistische behandeling heeft onze elektricien in Utrecht al vele tevreden klanten geholpen in de omgeving. Bent u opzoek naar een professionele elektricien in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Groepen uitbreiden in Utrecht om meer apparaten tegelijk te gebruiken

groepen uitbreiden utrechtDoor de huidige technologische ontwikkelingen komen er steeds meer apparaten bij die stroom vragen. Om op deze vraag in te springen is het verstandig uw groepenkast uit te breiden met meerdere groepen. Dit kunnen wij voor u doen op afspraak. Wij kijken eerst met u naar de mogelijkheden en het kostenplaatje voordat we wat gaan plaatsen. Zo weet u altijd wat het gaat kosten. Wij komen zowel bij particulieren als bedrijven over de vloer, hierdoor weet u altijd dat u zaken doet met een professional. Wij werken alleen met getraind en ervaren personeel.

Ook vanuit een veiligheidsoogpunt is het belangrijk om na 30-35 jaar uw stoppenkast te laten vervangen. Het gevaar op kortsluiting en brand is aanwezig bij een zeer oude kast. Ook als u gaat verbouwen en meer groepen nodig heeft is het wellicht verstandig een andere stoppenkast te laten plaatsen of uw huidige met groepen uit te breiden. Er is altijd de keuze uit meerdere extra groepen. Bij ons kunt u voor een scherp tarief groepen laten uitbreiden in de omgeving van Utrecht. Ook kunnen wij naar andere elektrotechnische problemen kijken. Een voorbeeld hiervan is het aanleggen van nieuwe stroomleidingen of het aanleggen van verlichting in uw huis of kantoor. U kunt ons altijd bellen voor de mogelijkheden op het gebied van groepen uitbreiden.

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Bel ons! 030 208 0167