24/7 bereikbaar

Wanneer groepen uitbreiden?

Het uitbreiden van de groepenkast is nodig wanneer u meer elektrische apparaten tegelijk wilt gaan gebruiken. Vooral apparaten met een groot vermogen zoals de wasmachine, droger of vaatwasser vragen veel van de groepenkast. Ook als u overstapt van gas naar elektrisch koken is een extra groep nodig. Verder is het verstandig om uw groepen uit te breiden als u gaat verbouwen. Niet alle groepenkasten zijn berekend op het grote aantal apparaten die we tegenwoordig in huis hebben. Wanneer teveel apparaten tegelijkertijd aan staan dan raakt de groep overbelast en valt de stroom uit. Om stroomuitval te voorkomen kunt u uw groepenkast uitbreiden met extra groepen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in groepen uitbreiden in Utrecht. Neem contact op met onze elektricien in Utrecht voor het maken van een afspraak!

Groepen uitbreiden in Utrecht om meerdere apparaten tegelijk te gebruiken

groepen uitbreiden utrechtDoor de huidige technologische ontwikkelingen komen er steeds meer apparaten bij die stroom vragen. Om op deze vraag in te springen is het verstandig uw groepenkast uit te breiden met meerdere groepen. Dit kunnen wij voor u doen op afspraak.

Hoe gaan wij te werk? We kijken eerst met u naar de mogelijkheden. Hoeveel groepen zijn er nodig? Of is het misschien beter om een nieuwe groepenkast te installeren? (Wanneer u een oude groepenkast heeft is, het installeren van een nieuwe groepenkast vaak voordeliger dan uitbreiden.) Op basis van de mogelijkheden bespreken we het kostenplaatje. Zo weet u altijd van tevoren wat het gaat kosten. Vervolgens gaan we aan de slag met het uitbreiden van de groepen.

Een veilige groepenkast

Vanuit het veiligheidsoogpunt is het belangrijk om na 30-35 jaar uw groepenkast te laten vervangen. Oude groepenkasten hebben een verhoogd risico op kortsluiting en brand. (Als uw groepenkast al een tijdje mee gaat dan raden we aan om een elektricien te bellen om alles na te lopen!)

Bij ons kunt u voor een scherp tarief groepen laten uitbreiden in de omgeving van Utrecht. Wij werken alleen met getraind en ervaren personeel. Daarnaast hebben wij ervaring met het installeren en uitbreiden van groepenkasten bij zowel particulieren als bedrijven. Voor iedere situatie hebben we een oplossing! U kunt ons altijd bellen om de mogelijkheden van het uitbreiden van groepen te bespreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Call Now Button