24/7 bereikbaar

Stroom uitgevallen in Utrecht Voor veel mensen vormt een stroomstoring in huis een van de grootste ergernissen. Dit geldt in het bijzonder voor situaties waarbij u nog een belangrijk verslag moet versturen, of uw favoriete serie wil kunnen bekijken. Is in uw woning de stroom uitgevallen in Utrecht? Schakel de hulp van onze betrouwbare elektriciens in om u te helpen bij het herstellen van de stroomvoorziening in huis. Door de expertise die wij hebben opgebouwd in het herstellen van stroomstoringen, is de kans groot dat wij de uitgevallen stroom snel voor u kunnen herstellen. Als de stroom uitgevallen is kan dit verschillende oorzaken hebben. Denk aan een kortsluiting, of een algehele stroomstoring.

Stroom uitgevallen door een kortsluiting in Utrecht

In veel gevallen vormt een kortsluiting de bron van een stroomstoring in huis. Het is vaak echter niet eenvoudig om de precieze locatie van deze kortsluiting te achterhalen. Zit de kortsluiting bijvoorbeeld in een elektrisch apparaat? Zijn de elektra kabels binnen uw woning sterk versleten, waardoor de binnenzijde van de ene kabel in contact kan komen met de binnenzijde van een andere kabel? Wij beschikken over handige hulpmiddelen die het detecteren van een kortsluiting erg eenvoudig maken. Zo kunnen we de uitgevallen stroom snel weer inschakelen. Maak direct een afspraak met een van onze ervaren elektriciens via 030-2080167!

Zelf een stroomstoring in huis oplossen

Soms is het oplossen van een stroomstoring in uw woning niet heel lastig. Probeer bijvoorbeeld altijd eerst de gesprongen stop in de meterkast te vervangen als u te maken heeft met een stroomstoring in huis. Soms zijn de problemen hiermee verholpen! Er zijn op internet verschillende trucjes te vinden waarmee u de bron van een stroomstoring zelf kunt achterhalen. Ook kan er sprake zijn van een algehele stroomstoring in uw wijk. In dit geval heeft het inschakelen van een elektricien geen zin. De stroomstoring moet in dit geval opgelost worden door de netbeheerder in uw wijk.

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Call Now Button