24/7 bereikbaar

Wanneer u van plan bent om binnenkort een groot stroomverbruiker in uw woning te gaan gebruiken, kan het raadzaam zijn om krachtstroom binnen uw woning aan te laten sluiten. Krachtstroom is stroom wat qua voltage boven de 230 Volt uitkomt. Dit betekent dat deze stroom voornamelijk bedoeld is voor elektrische apparaten die niet op een gewoon stopcontact worden aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan elektrisch kooktoestel, of een jacuzzi. Onze elektriciens kunnen u helpen bij het aansluiten zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Het aansluiten van krachtstroom in Utrecht kan behoorlijk ingewikkeld zijn zonder hulp van een elektricien. Maak vandaag nog een afspraak!

Toepassingen van krachtstroom in Utrecht

krachtstroom utrechtKrachtstroom wordt voornamelijk gebruikt binnen bedrijfspanden, waar elektrische apparaten meer stroom vergen dan de 230 Volt die een normaal stopcontact kan leveren. In zo’n geval is het met krachtstroom mogelijk om de elektrische apparatuur goed te laten functioneren. Ook voor woningbezitters kan het gebruik van krachtstroom aan te raden zijn. Dit geldt in het bijzonder voor woningen waarin men gebruik maakt van een elektrisch kooktoestel. Elektrisch koken wordt zeker in grote appartementencomplexen regelmatig gedaan, omdat hier geen gasaansluiting aanwezig is.

Hulp bij het uitbreiden van de meterkast

Naast het aansluiten van de krachtstroom binnen uw woning kan het noodzakelijk zijn om de groepenkast uit te breiden. Onze ervaren elektriciens hebben hier een ruime ervaring in, waardoor ze u op een snelle en vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Het uitbreiden van de groepenkast met een extra groep is noodzakelijk om een overbelasting van de groepenkast tegen te gaan. Een overbelasting ontstaat op het moment dat een groep niet voldoende stroom aan een bepaalde groep kan leveren. Als gevolg van een dergelijke overbelasting zal de stop van die specifieke groep springen, waardoor er geen stroom meer geleverd wordt.

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Call Now Button