24/7 bereikbaar

Het kan natuurlijk eens voorkomen dat u last heeft van een storing in de meterkast, thuis of in uw bedrijf. Heel vervelend, want tegenwoordig zijn we allemaal erg afhankelijk van stroom. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Wanneer u last heeft van een storing in de meterkast in Utrecht, kunnen wij u uit de brand helpen. Onze professionele en ervaren elektriciens zullen de storing zo snel mogelijk voor u oplossen, zodat u er zo min mogelijk hinder van zult ondervinden. Wij zijn u graag van dienst. Bel vandaag nog naar 030-2080167 en maak een afspraak!

Storing in de meterkast in de regio Utrecht

Een storing in de meterkast kan door verschillende zaken veroorzaakt worden. Bijvoorbeeld door een defect elektrisch apparaat of door een probleem met de elektrische installatie. Het is belangrijk dat het zo snel mogelijk en volledig verholpen wordt. Onze elektriciens hebben ervaring met dit soort klussen en beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om problemen op het gebied van elektra op te lossen. U kunt ons inschakelen wanneer u last heeft van een stroomstoring. Wij zullen u dan zo snel mogelijk van dienst zijn.

Oorzaken storing meterkast

Een storing in de meterkast heeft verschillende potentiële oorzaken. Zoals reeds in dit artikel beschreven werd kunnen oude elektrische apparaten binnen uw woning de bron van deze storing zijn. Denk bijvoorbeeld aan een oud koffiezetapparaat, waarbinnen twee elektriciteitsdraadjes met elkaar in contact zijn gekomen. Ook wanneer er water uit het koffiezetapparaat bij de elektra lekt, kan dit een kortsluiting tot gevolg hebben. In beide gevallen ontstaat er dermate veel stroom, dat de stop uit de meterkast springt en hier een storing in ontstaat. Het vervangen van de stop heeft in dit geval logischerwijs geen effect.

Ook een overbelasting van een groep in de meterkast kan de bron van een meterkaststoring vormen. Een groep raakt overbelast op het moment dat de groep meer stroom moet leveren, dan deze groep toebedeeld heeft gekregen. Denk bijvoorbeeld aan een groep waarop verschillende grootstroomverbruikers zijn aangesloten. Ook nu heeft het vervangen van de stop geen blijvend effect en moet de meterkast worden uitgebreid met een extra groep.

storing in de meterkast utrechtVoorgoed de baas zijn

Zoals gezegd kan het meerdere oorzaken hebben. Het is belangrijk dat een storing volledig wordt verholpen, zodat het in de toekomst minder snel zal voorkomen. Onze ervaren elektriciens zullen bekijken waar het door veroorzaakt wordt en zullen hun uiterste best doen om er voor te zorgen dat het probleem niet vaker meer zal voorkomen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Call Now Button