24/7 bereikbaar

Stroom aansluiten UtrechtBent u onlangs begonnen met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? De kans is erg groot dat u ook in het nieuwe deel van uw woning stroom wilt kunnen gebruiken. Stroom aansluiten in Utrecht is echter niet altijd even eenvoudig. Dit geldt in het bijzonder als u hier geen ervaring mee heeft. Onze betrouwbare elektriciens kunnen de stroom aansluiten en u direct helpen bij het plaatsen van stopcontacten en lichtaansluitpunten. Vervolgens kunt u de verlichting zelf op deze aansluitpunten aansluiten, of dit eveneens door onze elektriciens laten doen. Door de ervaring die wij hebben opgedaan in de afgelopen jaren is de kans op complicaties erg klein als u kiest voor de hulp van onze elektriciens. Neem direct contact op met een van onze professionals!

Stroom aansluiten: een nieuwe groep in de meterkast

Stroom aansluiten betekent in veel gevallen ook dat er een nieuwe groep in de meterkast moeten worden aangemaakt. Dit kan een groep zijn voor een nieuwe kamer binnen uw woning, maar bijvoorbeeld ook een groep voor het gebruik van een groot stroomverbruiker. Om de groot stroomverbruiker van voldoende stroom te kunnen voorzien is gewone stroom aansluiten niet voldoende. U zult in dit geval ook krachtstroom moeten aansluiten, wat specifiek bedoeld is voor apparaten die niet voldoende hebben aan 230 Volt. Denk aan een elektrisch kooktoestel, of een jacuzzi in de tuin. Het aansluiten van een extra groep in de meterkast is noodzakelijk om een overbelasting tegen te gaan.

Zelf stroom aansluiten in uw woning

Wanneer u ervaring heeft met het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van elektra kunt u de stroom mogelijk zelf aansluiten. Op internet vindt u verschillende websites waarop instructievideo’s en stappenplannen te vinden zijn voor het aansluiten van stroom in woningen. Door deze stappen heel nauwkeurig te volgen is de kans groot dat het u lukt om de stroom zonder verdere complicaties aan te sluiten.  

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Call Now Button