24/7 bereikbaar

elektricien Utrecht weekendIn sommige gevallen kan het bijzonder handig zijn om een elektricien in het weekend in te schakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een probleem in uw elektrische installatie. Mocht dit bij u het geval zijn, dan moet u er niet aan denken dat u het hele weekend zonder stroom zit. Waar veel elektriciens in het weekend gesloten zijn, werkt onze elektricien in Utrecht in het weekend gewoon door. Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Utrecht, hoeft u dus nooit lang zonder stroom te zitten in het geval van kortsluiting of een storing in uw elektrische installatie.

Spoedservice in Utrecht

Bent u op zoek naar een elektricien in Utrecht die u op zaterdag en zondag van dienst kan zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het enige dat u bij problemen hoeft te doen, is contact op nemen met onze spoedservice. Onze elektricien komt in dat geval direct naar u toe, waardoor het probleem binnen de kortste keren verholpen is. Dankzij de jarenlange ervaring van onze elektricien, wordt het probleem tevens op de juiste wijze verholpen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat hetzelfde probleem even later nogmaals opduikt. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Wat kunt u zelf alvast doen?

Wanneer u te maken heeft met kortsluiting, kunt u natuurlijk eerst zelf proberen het probleem te verhelpen. Dit doet u door allereerst te bepalen achter welke groep het probleem zit. Verwijder de stekkers van alle elektrische apparaten die op deze groep zijn aangesloten uit het stopcontact en schakel de groep weer in. Plug de stekkers vervolgens één voor één in. Valt de stroom bij het inpluggen van een bepaald apparaat uit? Dan is dit de veroorzaker van de storing. Heeft dit geen resultaat? Dan zit het probleem mogelijk in de elektrische installatie zelf. Ga hier niet aan prutsen, laat het verhelpen van de storing in dat geval aan onze elektricien in Utrecht over.

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Call Now Button