Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij het vervangen van de groepenkast noodzakelijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een overbelasting van groepen uit de meterkast, een blikseminslag in uw woning of een ernstige vorm van slijtage aan uw meterkast. Ook bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kan het plaatsen van een nieuwe groepenkast in huis noodzakelijk zijn. Onze ervaren elektriciens kunnen een groepenkast vervangen in Utrecht. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat. U moet er immers niet aan denken dat uw groepenkast niet op de juiste wijze aangesloten wordt.

Wanneer moet ik een groepenkast vervangen in Utrecht?

In situaties waarbij u regelmatig te maken heeft met een stroomstoring in huis kan een groepenkast vervangen raadzaam zijn. In dit geval kan de groepenkast dermate ernstig versleten zijn dat de stoppen voortdurend zullen springen. Het oplossen van de stroomstoring door de stoppen te vervangen heeft in zo’n geval logischerwijs geen effect. Ook bij een blikseminslag kan er schade aan de groepenkast zijn ontstaan, doordat er een gigantische hoeveelheid stroom door de groepenkast heeft gelopen. Ook in zo’n situatie is het vervangen van de gesprongen stoppen vaak niet voldoende om de problemen in huis te verhelpen.

Een groepenkast uitbreiden in huis

groepenkast vervangen UtrechtSoms is een groepenkast vervangen niet direct noodzakelijk, maar moet de groepenkast wel worden uitgebreid om stroomstoringen in huis te voorkomen. Ook voor het uitbreiden van de groepenkast kunt u op onze hulp rekenen. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk als u een groot stroomverbruiker wilt gaan gebruiken. Voorbeelden van groot stroomverbruikers die in veel woningen gebruikt worden zijn elektrische kooktoestellen, een jacuzzi en soortgelijke stroomvreters. Twijfelt u over het uitbreiden van de meterkast? Wij voorzien u graag van passend advies over de noodzaak van het uitbreiden van uw meterkast. Neem direct contact op met een van onze experts!

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Bel ons! 030 208 0167