De bekabeling wegwerken is misschien niet het eerste punt op uw lijstje bij een verbouwing of renovatie. Dit is dan ook iets waar niet iedereen rekening mee houdt. Het is echter een cruciaal deel van elektra aanleggen en zeker van belang. Verder in deze blog leest u hoe u het beste de elektra kabels kunt wegwerken.

Bekabeling wegwerken, waarom?

Er zijn vele situaties waar u te maken kunt krijgen met bekabeling. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u aan het verbouwen bent, of misschien bent u uw bekabeling aan het vervangen. Welke situatie het dan ook is, het wegwerken van uw bekabeling zal altijd een deel erin spelen. Ten eerste vormt het een veiligheidsrisico wanneer u het wegwerken niet netjes doet. En natuurlijk staat het ook niet mooi in uw verbouwde huis wanneer er overal elektriciteitsleidingen lopen.

Frees het leidingwerk in de muur of vloer

Het frezen van leidingwerk in de muur of vloer is de methode die gebruikt wordt voor het wegwerken van uw bekabeling. Hier wordt er in uw vloer of muur een inkeping gemaakt, waar vervolgens het leidingwerk in wordt verwerkt. Uiteindelijk ontstaat er een glad oppervlak, en is de bekabeling nergens meer te bekennen! Het gebruik van frees is niet een makkelijke taak, en daarom kan het verstandig zijn om een elektricien in te schakelen voor deze taak.

Elektricien werkt uw kabels weg

Voor hulp bij het wegwerken kunt u ook een elektricien inschakelen. Schakel Elektricien Unikol in voor het wegwerken van uw bekabeling in Utrecht. Het team bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring in het wegwerken van bekabeling. Zo kunt u er verzekerd van zijn dat alles netjes wordt weggewerkt met zorg. Natuurlijk kan een elektricien u ook helpen bij het aanleggen of onderhouden van uw elektra in huis. Neem mogelijk contact op met Unikol.

Call Now Button