Duurzaamheid is een steeds vaker terugkerend onderwerp binnen Nederlandse huishoudens. Dit is niet voor niets! Het klimaat verandert, waardoor we als samenleving moeten werken aan een verbetering van onze CO2-uitstoot. Een van de manier waarop u bijdraagt aan een duurzamere wereld, is door over te stappen op groene stroom. U kunt groene stroom afnemen bij energieleveranciers, maar ook zelf zorgen voor de opwekking hiervan. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om zonnepanelen op het dak van uw woning te laten plaatsen? Met zonnepanelen wekt u zeker in de zomermaanden voldoende groene stroom op om aan de energievraag in uw woning te kunnen voldoen. Zo hoeft u geen grijze stroom af te nemen in deze periode!

Advies over zonnepanelen op uw dak

Voordat u zonnepanelen op het dak van uw woning laat plaatsen, doet u er verstandig aan om advies in te winnen bij een specialist in zonnepanelen. Er zijn verschillende bedrijven die u hierbij kunnen helpen. Wist u bijvoorbeeld dat tegenwoordig zelfs IKEA zonnepanelen voor particulieren verkoopt?

Het kan raadzaam zijn om de zonnepanelen te combineren met een thuisbatterij. Het Amerikaanse Tesla is een van de voorlopers in de productie van deze thuisbatterijen, waarmee het mogelijk wordt om een deel van de opgewekte groene stroom op te slaan. Zo hoeft u dit niet meteen aan uw energieleverancier te verkopen als u niet alle opgewekte stroom verbruikt.

Hulp bij de installatie van zonnepanelen

Om te kunnen beginnen met het opwekken van groene stroom staan onze elektriciens voor u klaar. Zij kunnen u helpen bij het installeren van de zonnepanelen op het dak van uw woning. Ook voor de installatie van een thuisbatterij of de elektra om de groene energie om te kunnen zetten naar stroom kunt u bij onze elektriciens terecht. Op deze manier heeft u zelf geen omkijken meer naar deze klusjes.

 

 

Call Now Button