Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het installeren van nieuwe elektra in huis ontkomen. U wilt immers ook in de nieuwe ruimtes gebruik kunnen maken van verlichting en elektra. Bij dergelijke renovatiewerkzaamheden zullen er nieuwe elektriciteitskabels gelegd moeten worden, zal de meterkast moeten worden uitgebreid met een of meerdere extra groepen, enzovoorts. Niet alleen bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kan de aanleg van nieuwe elektra het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan een situatie waarbij u een ruimte van extra verlichting wilt voorzien. Het kan in zo’n geval noodzakelijk zijn om een extra aansluitpunt voor uw verlichting te laten plaatsen.

Gebruik van grootstroomverbruikers in huis

Een andere situatie waarbij het installeren van nieuwe elektra aan te raden is, is bij het gebruik van grootstroomverbruikers in huis. Grootstroomverbruikers zijn bijvoorbeeld een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts. Dergelijke apparaten kunnen voor een overbelasting van het stroomnet in huis zorgen, waardoor de betrokken stoppen in de meterkast uit het systeem zullen springen. De groep moet in zo’n geval veel meer stroom leveren dan dat mogelijk is, waardoor deze overbelast raakt. Door de meterkast uit te breiden met een extra groep is het probleem vaak verholpen. Elektriciens van ons elektricienbedrijf kunnen u hier vooraf over adviseren.

Hulp bij het aanleggen van nieuwe elektra

Het aanleggen van nieuwe elektra in huis is doorgaans geen eenvoudige klus. Het kan zodoende erg fijn zijn als u hierbij geholpen wordt door een ervaren elektricien. Schakel onze elektriciens in om hulp te krijgen bij het aanleggen van verschillende vormen van nieuwe elektra. Denk aan het leggen van elektriciteitskabels, het aansluiten van stopcontacten en lichtaansluitpunten, het toevoegen van een nieuwe groep aan de meterkast, enzovoorts. Met welke reden wilt u nieuwe elektra laten aanleggen in uw woning?

 

 

Call Now Button