Sfeerverlichting is te koop in veel verschillende maten, kleuren en soorten. Niet alleen op dit gebied wordt er onderscheid in deze verlichtingssoort gemaakt, maar ook op het gebied van bediening. Lampen zijn tegenwoordig op allerlei verschillende manieren te bedienen, waardoor u binnen de kortste keren een prettige sfeer creeërt in uw woning of in de tuin.

Sfeerverlichting met sensoren

light-1004390_960_720 Lampen hoeven tegenwoordig niet meer constant te branden. Met behulp van sensoren wordt er een seintje gegeven aan de verlichting. U kunt bijvoorbeeld kiezen om sfeerverlichting in uw tuin aan te brengen met een bewegingssensor. Deze verlichting springt aan wanneer er binnen een bepaalde afstand van de verlichting, beweging wordt gedetecteerd. Er is ook sfeerverlichting verkrijgbaar met een lichtsensor. Wanneer de lichtintensiteit onder een bepaald niveau komt, springt de verlichting aan. Hierdoor hoeft u dus niet zelf telkens de verlichting in uw tuin aan te zetten.

Bediening met een afstandsbediening

Sfeerverlichting is dus te bedienen met sensoren, maar u kunt lampen ook in- en uitschakelen met een afstandsbediening. Zo bepaalt u met één druk op de knop de sfeer in uw woning of tuin. Op het internet en in veel winkels is inmiddels LED-verlichting in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hier wordt vaak een afstandsbediening bijgeleverd, waarmee u zelf de kleur en verlichtingsintensiteit van de lamp kunt bepalen. In het geval van een LED-strip kunt u de sfeerverlichting zelfs laten dimmen en door laten lopen. Hiermee ontstaat er dus een sfeervol gevoel in en rondom uw woning.

Call Now Button