Eens in de zoveel tijd zal het noodzakelijk zijn om de lampen binnen uw woning te vervangen. In de traditionele gloeilampen zit een klein draadje, die kan knappen als de lamp ‘versleten’ is. Het is niet mogelijk om de lamp in dit geval te herstellen, waardoor deze vervangen moet worden. Dit is echter niet de enige situatie waarbij het vervangen van een lamp noodzakelijk is. Ook als gevolg van een kortsluiting kan het draadje in de lamp knappen, of wat te denken van schade als gevolg van vetvlekken op de lamp? Zeker bij smalle lampjes raakt men het glas vaak met vingers aan, waardoor er vet op het glas achterblijft. De kans dat het draadje in de lamp knapt als gevolg van de vette vingers is groot.

Verschillende soorten lampen

Bij het vervangen van een lamp heeft u de keuze uit verschillende soorten lampen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een conventionele gloeilamp te gebruiken, een spaarlamp, enzovoorts. Verstandiger is het echter om voor een duurzamere vorm van verlichting te kiezen. Waar ledverlichting het beste voorbeeld van is! Ledverlichting biedt een veel groter aantal branduren dan andere soorten lampen en is daarbij aanzienlijk milieuvriendelijker. Zo hoeft u de kapotte lampen minder vaak te vervangen. Dit scheelt u tijd en kosten!

Extra verlichting in huis laten plaatsen

Naast de mogelijkheid om uw kapotte lampen te vervangen, kunt u er ook voor kiezen om voor meer verlichting in huis te zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een extra lamp in de woonkamer, een mooie hanglamp in de gang van uw woning, enzovoorts. Voor het installeren van extra aansluitpunten voor uw verlichting kunt u terecht bij onze elektriciens. Zij kunnen de aansluitpunten op een vakkundige en professionele wijze voor u installeren, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te maken. Complicaties die veel voorkomen zijn onder meer kortsluitingen.

Call Now Button